rom
știri

Avantajele săpunului făcut manual

July 20th at 10:40am

Săpunul făcut manual conține glicerinănaturală

Glicerolul, cunoscut și subnumele de glicerol, cu o formulă moleculară de C3H8O3, este un lichid vâscos incolor, inodor și dulce, care este un ingredient hidratant esențial în îngrijirea pielii și cosmetice. În general, marii producători de săpun adaugă sare în timpul procesului de fabricație pentru a separa glicerina, excesul de alcali, umiditatea și baza de săpun, formând un 100% bază de săpun pur. Baza de săpun este apoi presată în diferite forme de mașini mari și vândută. Deși acest tip de săpun poate fi folosit imediat, îi lipsește esența glicerinei săpunului făcut manual. Săpunul făcut manual cu adaos de glicerină are un efect hidratant bun și este blând cu pielea.

Materii prime selectate de sine

Doar unul își cunoaște cel mai bine tipul de piele. Dacă pielea devine uscată, strânsă sau roșie după ce ați folosit demachiantul facial sau gelul de duș, aceasta indică faptul că pielea protestează și este timpul să treceți la alte produse. Puteți alege aditivi potriviți în funcție de tipul dvs. de piele pentru a vă face cel mai potrivit săpun pentru dvs.

Funcția de frumusețe a săpunului

Săpunul făcut manualnunumai că are o putere de curățare uimitoare, darnicinu dăunează deloc stratului cornos al pielii, deoarece glicerina conținută în el poate forma o peliculă protectoare în timp ce curăță murdăria, obținând efectul de protecție a pielii. Odată ce stratul cornos al pielii îmbătrânește,nunumai că provoacă pierderea umidității importante, dar devine și unul dintre motivele uscăciunii și ridurilor în piele.

Cultivați-vă caracterul

Procesul de fabricare a săpunului manual poate aduce și o mulțime de surprize și fericire - urmărind uleiul transparent și limpede devine încet vâscos sub acțiunea soluției alcaline, chiar însoțit de schimbări bogate de culoare, așteptând după intrarea în matriță și demolând.