swe
Nyheter

Fördelarna med handgjord tvål

July 20th at 10:40am

Handgjord tvål innehållernaturligt glycerin

Glycerol, även känd som glycerol, med molekylformeln C3H8O3, är en färglös, luktfri och söt trögflytande vätska som är en viktig återfuktande ingrediens i hudvård och kosmetika. I allmänhet tillsätter stora tvåltillverkare salt under tillverkningsprocessen för att separera glycerin, överskott av alkali, fukt och tvålbas, vilket bildar en 100% ren tvålbas. Tvålbasen pressas sedan till olika former av stora maskiner och säljs. Även om denna typ av tvål kan användas omedelbart, saknar den essensen av handgjord tvålglycerin. Handgjord tvål med tillsatt glycerin har en bra fuktgivande effekt och är skonsam mot huden.

Självvalda råvaror

Endast en känner sin egen hudtyp bäst. Om huden blir torr, stram eller röd efter att ha använt ansiktsrengöring eller duschgel, tyder det på att huden protesterar och det är dags att byta till andra produkter. Du kan välja lämpliga tillsatser utifrån din hudtyp för att göra den mest lämpliga tvålen för dig själv.

Skönhetsfunktionen hos tvål

Handgjord tvål har inte bara fantastisk rengöringskraft, utan skadar inte heller hudens stratum corneum alls, eftersom glycerinet som finns i det kan bilda en skyddande film samtidigt som den rengör smuts och uppnår effekten av att skydda huden. När hudens stratum corneum åldras, orsakar det inte bara förlust av viktig fukt, utan blir också en av orsakerna till torrhet och rynkor i huden.

Odla sin karaktär

Processen att göra handgjord tvål kan också ge många överraskningar och lycka - se den genomskinliga och klara oljan långsamt bli trögflytande under inverkan av alkalilösning, även åtföljd av rika färgförändringar, vänta efter att ha kommit in i formen och urtagning.