swe
Nyheter

Tips för att välja handgjord tvål

July 20th at 10:41am

Att skilja på bra och dåliga

Högkvalitativ handgjord tvål gjord heltnaturligt har en lätt smak, en matt färg, svag alkalinitet och lite irritation. Om aromen är god och färgen är ljus är det inte längre en rennaturlig handtvål, eftersom tillsatser som pigment, essens, kryddor etc., som är skadliga för människokroppen, tillsätts till den, vilket är mycket skadligt för den mänskliga huden, så du bör undvika det.

Olika oljor har olika egenskaper, så ritningseffekten av tvål med olika formler kommer också att vara olika. Tvål med en hög andel mjuk olja, som olivolja, kommer att ha bättre drageffekt.

Tvålen som är lätt att tråddraga har mindre skum, bra fukt, men svag rengöringsförmåga, lämplig för medeltorr hud; Tvärtom är det inte lätt att wiredraw, och tvålen med rikt skum har stark rengöringskraft, vilket är lämpligt för fet aknehud.

Glycerol med hög renhet

Nyckeln till en bra handtvål är innehållet av glycerin i tvålbasen. Naturligt glycerin är ett fuktbevarande medel. Med handtvålen rik pånaturligt glycerin är huden som ett lager av fuktgivande lotion, vilket gör huden ren men inte torr, fuktig men inte fet. Sånär man gör transparent tvål är det oftanödvändigt att lägga till glycerin tillsammans. Försök att välja tvålbaser med hög glycerolrenhet.

Välj efter efterfrågan

Många tjejer uppmärksammar tillsatser, och de konstiga tillsatserna blir den främsta anledningen till att de köper tvål. Det är inte så att tillsatser inte är viktiga, men det viktigaste för en bra tvål är oljan, som är grunden, och alla effekter beror på basoljan. Det är som att laga mat, bra råvaror i kombination med hög-kvalitetskryddor kan till fullo släppa loss läckerheten hos rätter.