el
Νέα

Συμβουλές για την επιλογή χειροποίητου σαπουνιού

July 20th at 10:41am

Διάκριση καλού και κακού

Υψηλής ποιότητας χειροποίητο σαπούνι που παρασκευάζεται καθαρά φυσικά έχει ελαφριά γεύση, θαμπό χρώμα, ασθενή αλκαλικότητα και λίγο ερεθισμό. Αν το άρωμα είναι καλό και το χρώμα είναι λαμπερό, δεν είναι πλέον ένα αγνό φυσικό σαπούνι χεριών, γιατί προστίθενται σε αυτό πρόσθετα όπως χρωστική ουσία, αιθέριο έλαιο, μπαχαρικό κ.λπ., που είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό. πολύ επιβλαβές για το ανθρώπινο δέρμα, οπότε καλύτερα να το αποφύγετε.

Διαφορετικά λάδια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, επομένως το εφέ σχεδίασης του σαπουνιού με διαφορετικούς τύπους θα είναι επίσης διαφορετικό. Το σαπούνι με υψηλή αναλογία μαλακού λαδιού, όπως το ελαιόλαδο, θα έχει καλύτερο εφέ σχεδίασης.

Το σαπούνι που σύρεται εύκολα έχει λιγότερο αφρό, καλή υγρασία, αλλά αδύναμη καθαριστική ισχύ, κατάλληλο για μεσαίο ξηρό δέρμα. Αντίθετα, δεν είναι εύκολο να συρματωθεί και το σαπούνι με πλούσιο αφρό έχει ισχυρή καθαριστική δύναμη, που είναι κατάλληλο για λιπαρό δέρμα με ακμή.

Γλυκερίνη υψηλής καθαρότητας

Το κλειδί για ένα καλό σαπούνι χεριών είναι η περιεκτικότητα σε γλυκερίνη στη βάση του σαπουνιού. Η φυσική γλυκερίνη είναι ένα υγραντικό. Με το σαπούνι χεριών πλούσιο σε φυσική γλυκερίνη, το δέρμα μοιάζει με ένα στρώμα ενυδατικής λοσιόν, κάνοντας το δέρμα καθαρό αλλά όχι ξηρό, υγρό αλλά όχι λιπαρό. Έτσι, όταν φτιάχνετε διαφανές σαπούνι, είναι συχνά απαραίτητο να προσθέσετε γλυκερίνη μαζί. Προσπαθήστε να επιλέξετε βάσεις σαπουνιού με υψηλή καθαρότητα γλυκερίνης.

Επιλέξτε ανάλογα με τη ζήτηση

Πολλά κορίτσια δίνουν προσοχή στα πρόσθετα και αυτά τα περίεργα πρόσθετα γίνονται ο κύριος λόγος για τον οποίο αγοράζουν σαπούνι. Δεν είναι ότι τα πρόσθετα δεν είναι σημαντικά, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για ένα καλό σαπούνι είναι το λάδι, το οποίο είναι το θεμέλιο, και όλα τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το λάδι βάσης. Είναι σαν το μαγείρεμα, τα καλά υλικά σε συνδυασμό με τα υψηλά-Τα ποιοτικά καρυκεύματα μπορούν να απελευθερώσουν πλήρως τη νοστιμιά των πιάτων.