hu
hírek

Tippek a kézzel készített szappan kiválasztásához

July 20th at 10:41am

A jó és a rossz megkülönböztetése

A kiváló minőségű, tisztán természetes úton készült, kézzel készített szappan enyhe ízű, fakó színű, gyenge lúgosság és csekély irritáció. Ha jó az illata és élénk a színe, akkor márnem tisztanatúr kézi szappan, mert az emberi szervezetre káros adalékanyagok, például pigment, esszencia, fűszer stb.nagyon káros az emberi bőrre, ezért jobb elkerülni.

A különböző olajok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a különböző összetételű szappanok vonóhatása is eltérő lesz. Anagy mennyiségű lágy olajat, például olívaolajat tartalmazó szappan jobb húzóhatást eredményez.

A könnyen drótozható szappan kevésbé habzik, jó anedvességtartalma, de gyenge a tisztítóereje, közepesen száraz bőrre alkalmas; Ellenkezőleg,nem könnyű drótozni, a dús habú szappan pedig erős tisztítóerővel rendelkezik, amely alkalmas zsíros pattanásos bőrre.

Nagy tisztaságú glicerin

A jó kézi szappan kulcsa a szappanalap glicerintartalma. A természetes glicerinnedvesítőszer. A természetes glicerinben gazdag kézi szappannal a bőr olyan, mint egy réteg hidratáló krém, amitől a bőr tiszta, denem száraz,nedves, denem zsíros lesz. Tehát az átlátszó szappan készítése során gyakran szükséges a glicerint együtt adni. Próbáljon meg magas glicerintisztaságú szappanalapot választani.

Válasszon igény szerint

Sok lány odafigyel az adalékanyagokra, és ezek a furcsa adalékok a fő oka annak, hogy szappant vásárolnak. Nem arról van szó, hogy az adalékanyagoknem fontosak, de egy jó szappanhoz a legfontosabb az olaj, ami az alapozó, és minden hatás az alapolajon múlik. Olyan ez, mint a főzés, a jó alapanyagok magas minőséggel kombinálva-a minőségi fűszerek teljes mértékben felszabadíthatják az ételek finomságát.