cs
zprávy

Tipy pro výběr ručně vyráběného mýdla

July 20th at 10:41am

Rozlišování mezi dobrým a špatným

Vysoce kvalitní ručně vyráběné mýdlo vyrobené čistě přírodní cestou má lehkou chuť, matnou barvu, slabou zásaditost a málo dráždí. Pokud je vůně dobrá a barva jasná,nejedná se již o čisté přírodní mýdlona ruce, protože se doněj přidávají lidskému tělu škodlivé přísady jako pigment, esence, koření atd. velmi škodlivé pro lidskou pokožku, proto se mu raději vyhněte.

Různé oleje mají různé vlastnosti, takže kreslící efekt mýdla s různým složením se bude také lišit. Lepší kreslící efekt bude mít mýdlo s vysokým podílem měkkého oleje,např. olivového.

Mýdlo snadno kreslící drát má menší pěnu, dobrou vlhkost, ale slabou čistící schopnost, vhodné pro středně suchou pokožku; Naopaknení snadné drátovat a mýdlo s bohatou pěnou má silnou čistící sílu, která je vhodná pro mastnou aknózní pleť.

Vysoce čistý glycerol

Klíčem k dobrému mýdluna ruce je obsah glycerinu v mýdlovém základu. Přírodní glycerin je zvlhčovadlo. S mýdlemna ruce bohatýmna přírodní glycerin je pokožka jako vrstva hydratačního mléka, díky čemuž je pokožka čistá, alene suchá, vlhká, alene mastná. Takže při výrobě průhledného mýdla je častonutné přidat glycerin dohromady. Snažte se vybírat mýdlové základy s vysokou čistotou glycerolu.

Vybírejte podle poptávky

Mnoho dívek věnuje pozornost přísadám a tyto podivné přísady se stávají hlavním důvodem, proč si mýdlo kupují. Ne, že by přísadynebyly důležité, ale pro dobré mýdlo jenejdůležitější olej, který je základem a všechny účinky závisína základním oleji. Je to jako vaření, dobré ingredience v kombinaci s vysokým-kvalitní dochucovadla dokážounaplno rozvinout lahodnost pokrmů.