cs
zprávy

Výhody ručně vyráběného mýdla

July 20th at 10:40am

Ručně vyráběné mýdlo obsahuje přírodní glycerin

Glycerol, také známý jako glycerol, s molekulárním vzorcem C3H8O3, je bezbarvá, bez zápachu a sladká viskózní kapalina, která je základní hydratační složkou v péči o pleť a kosmetice. Obecně platí, že velcí výrobci mýdla přidávají sůl během výrobního procesu, aby oddělili glycerin, přebytečnou alkálii, vlhkost a mýdlovou bázi, čímž se vytvoří 100% čistý mýdlový základ. Mýdlový základ je pak velkými stroji lisován do různých tvarů a prodáván. Přestože lze tento druh mýdla použít okamžitě, postrádá podstatu ručně vyráběného mýdla glycerinu. Ručně vyráběné mýdlo s přídavkem glycerinu má dobrý hydratační účinek a je šetrné k pokožce.

Vlastní vybrané suroviny

Jen jeden zná svůj vlastní typ pletinejlépe. Pokud se pokožka po použití čisticího prostředkuna obličejnebo sprchového gelu vysuší,napnenebo zčervená, znamená to, že pokožka protestuje a je čas přejítna jiné produkty. Můžete si vybrat vhodné přísady podle typu pleti, abyste si vyrobili tonejvhodnější mýdlo pro sebe.

Funkce krásy mýdla

Ručně vyráběné mýdlo mánejen úžasnou čistící sílu, ale také vůbecnepoškozuje zrohovatělou vrstvu pokožky, protože glycerin vněm obsažený dokáže při čištěnínečistot vytvořit ochranný film, čímž se dosáhne efektu ochrany pokožky. Jakmile stratum corneum kůže stárne, způsobínejen ztrátu důležité vlhkosti, ale stane se také jedním z důvodů suchosti a vrásek v kůži.

Kultivovat svůj charakter

Proces výroby ručně vyráběného mýdla může také přinést spoustu překvapení a štěstí - pozorování, jak se transparentní a čirý olej působením alkalického roztoku pomalu stává viskózním, i když je doprovázeno bohatými barevnými změnami, čekáním po vstupu do formy a odformování.