fin
uutiset

Käsintehdyn saippuan edut

July 20th at 10:40am

Käsintehty saippua sisältää luonnollista glyseriiniä

Glyseroli, joka tunnetaan myösnimellä glyseroli, jonka molekyylikaava on C3H8O3, on väritön, hajuton ja makea viskoosineste, joka on olennainen kosteuttava ainesosa ihonhoidossa ja kosmetiikassa. Yleensä suuret saippuanvalmistajat lisäävät suolaa valmistusprosessin aikana erottaakseen glyseriinin, ylimääräisen alkalin, kosteuden ja saippuapohjan muodostaen 100% puhdas saippuapohja. Saippuapohja puristetaan sitten erilaisiin muotoihin suurilla koneilla ja myydään. Vaikka tällaista saippuaa voidaan käyttää välittömästi, siitä puuttuu käsintehdyn saippuan glyseriinin olemus. Käsintehdyllä saippualla, johon on lisätty glyseriiniä, on hyvä kosteuttava vaikutus ja se on hellävarainen iholle.

Itse valitut raaka-aineet

Vain yksi tietää oman ihotyyppinsä parhaiten. Jos iho kuivuu, kiristää tai punoittaa kasvojenpuhdistusaineen tai suihkugeelin käytön jälkeen, se osoittaa, että iho protestoi ja on aika siirtyä muihin tuotteisiin. Voit valita sopivat lisäaineet ihotyyppisi mukaan tehdäksesi itsellesi sopivimman saippuan.

Saippuan kauneustoiminto

Käsintehdyllä saippualla ei ole vain hämmästyttävää puhdistustehoa, vaan se ei myöskään vahingoita ihon marraskettä ollenkaan, koska sen sisältämä glyseriini voi muodostaa suojakalvon puhdistaessaan likaa ja saavuttaa ihoa suojaavan vaikutuksen. Kun ihon sarveiskerros vanhenee, se ei ainoastaan ​​aiheuta tärkeän kosteuden menetystä, vaan siitä tulee myös yksi ihon kuivuuden ja ryppyjen syistä.

Kasvata luonnettasi

Käsintehdyn saippuan valmistusprosessi voi myös tuoda paljon yllätyksiä ja iloa - katsella läpinäkyvän ja kirkkaan öljyn hitaasti muuttuvan viskoosiksi alkaliliuoksen vaikutuksesta, vaikka siihen liittyy runsaita värimuutoksia, odottaminen muottiin saapumisen jälkeen ja muotin purkaminen.