dan
nyheder

Fordelene ved håndlavet sæbe

July 20th at 10:40am

Håndlavet sæbe indeholdernaturlig glycerin

Glycerol, også kendt som glycerol, med en molekylær formel på C3H8O3, er en farveløs, lugtfri og sød tyktflydende væske, der er en vigtig fugtgivende ingrediens i hudpleje og kosmetik. Generelt tilsætter store sæbeproducenter salt under fremstillingsprocessen for at adskille glycerin, overskydende alkali, fugt og sæbebase og danner en 100% ren sæbebase. Sæbebunden presses derefter til forskellige former af store maskiner og sælges. Selvom denne form for sæbe kan bruges med det samme, mangler den essensen af ​​håndlavet sæbeglycerin. Håndlavet sæbe tilsat glycerin har en god fugtgivende effekt og er skånsom mod huden.

Selvvalgte råvarer

Kun én kender bedst deres egen hudtype. Hvis huden bliver tør, stram eller rød efter brug af ansigtsrens eller brusegel, tyder det på, at huden protesterer, og det er tid til at skifte til andre produkter. Du kan vælge passende tilsætningsstoffer baseret på din hudtype for at lave den bedst egnede sæbe til dig selv.

Sæbens skønhedsfunktion

Håndlavet sæbe har ikke kun en fantastisk rengøringsevne, men beskadiger heller ikke hudens stratum corneum overhovedet, fordi glycerinen indeholdt i den kan danne en beskyttende film, mens den renser snavs og opnår effekten af ​​at beskytte huden. Når først stratum corneum i huden ældes, forårsager det ikke kun tab af vigtig fugt, men bliver også en af ​​årsagerne til tørhed og rynker i huden.

Dyrk sin karakter

Processen med at lave håndlavet sæbe kan også bringe en masse overraskelser og lykke - at se den gennemsigtige og klare olie langsomt blive tyktflydende under påvirkning af alkaliopløsning, selv ledsaget af rige farveændringer, vente efter at komme ind i formen og fjerne formen.