dan
nyheder

Tips til valg af håndlavet sæbe

July 20th at 10:41am

At skelne mellem godt og dårligt

Håndlavet sæbe af høj kvalitet lavet rentnaturligt har en let smag, en mat farve, svag alkalinitet og lidt irritation. Hvis duften er god, og farven er lys, er det ikke længere en rennaturlig håndsæbe, fordi de tilsætningsstoffer som pigment, essens, krydderier osv., der er skadelige for den menneskelige krop, tilsættes, hvilket bl.a. meget skadeligt for den menneskelige hud, så du må hellere undgå det.

Forskellige olier har forskellige egenskaber, så tegneeffekten af ​​sæbe med forskellige formler vil også være forskellig. Sæbe med en høj andel af blød olie, såsom olivenolie, vil have bedre tegneeffekt.

Sæben, der er let at tråde, har mindre skum, god fugt, men svag rengøringsevne, velegnet til medium tør hud; Tværtimod er det ikkenemt at wiredraw, og sæben med rigt skum har en stærk renseevne, som er velegnet til fedtet acne-hud.

Glycerol med høj renhed

Nøglen til en god håndsæbe er indholdet af glycerin i sæbebunden. Naturlig glycerin er et fugtighedsbevarende middel. Med håndsæben rig pånaturlig glycerin er huden som et lag fugtgivende lotion, der gør huden ren, men ikke tør, fugtig, men ikke fedtet. Sånår man laver gennemsigtig sæbe, er det oftenødvendigt at tilføje glycerin sammen. Prøv at vælge sæbebaser med høj glycerolrenhed.

Vælg efter efterspørgsel

Mange piger er opmærksomme på tilsætningsstoffer, og de mærkelige tilsætningsstoffer bliver hovedårsagen til, at de køber sæbe. Det er ikke sådan, at tilsætningsstoffer ikke er vigtige, men det vigtigste for en god sæbe er olien, som er fundamentet, og alle effekter afhænger af basisolien. Det er ligesom madlavning, gode råvarer kombineret med høj-kvalitetskrydderier kan frigøre retters lækkerhed fuldt ud.