nl
nieuws

Tips voor het selecteren van handgemaakte zeep

July 20th at 10:41am

Onderscheid maken tussen goed en slecht

Handgemaakte zeep van hoge kwaliteit, puurnatuurlijk gemaakt, heeft een lichte smaak, een doffe kleur, een zwakke alkaliteit en weinig irritatie. Als het aroma goed is en de kleur helder is, is het geen puurnatuurlijke handzeep meer, omdat er additieven zoals pigment, essence, kruiden etc. aan worden toegevoegd die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam, wat zeer schadelijk voor de menselijke huid, dus u kunt het beter vermijden.

Verschillende oliën hebben verschillende eigenschappen, dus het tekeneffect van zeep met verschillende formules zal ook anders zijn. Zeep met een hoog aandeel zachte olie, zoals olijfolie, heeft een beter tekeneffect.

De gemakkelijk te draadtrekken zeep heeft minder schuim, goede vochtigheid, maar zwakke reinigingskracht, geschikt voor een medium droge huid; Integendeel, het isniet gemakkelijk om draad te trekken, en de zeep met rijk schuim heeft een sterk reinigend vermogen, wat geschikt is voor de vette acnehuid.

Zeer zuivere glycerol

De sleutel tot een goede handzeep is het gehalte aan glycerine in de zeepbasis. Natuurlijke glycerine is een bevochtigingsmiddel. Met de handzeep rijk aannatuurlijke glycerine is de huid als een laagje vochtinbrengende lotion, waardoor de huid schoon maarniet droog, vochtig maarniet vettig wordt. Bij het maken van transparante zeep is het dus vaaknodig om glycerine samen toe te voegen. Probeer zeepbasissen te kiezen met een hoge glycerolzuiverheid.

Selecteer op basis van de vraag

Veel meisjes besteden aandacht aan additieven, en die vreemde additieven worden de belangrijkste reden waarom ze zeep kopen. Het isniet zo dat additievenniet belangrijk zijn, maar het belangrijkste voor een goede zeep is de olie, die de basis vormt, en alle effecten zijn afhankelijk van de basisolie. Het isnet als koken, goede ingrediënten gecombineerd met high-kwaliteitskruiden kunnen de verrukkingen van gerechten volledignaar boven halen.