nl
nieuws

Handgemaakte zeep kan worden onderverdeeld in vier categorieën

July 20th at 10:38am

Koude zeep

Koud verwerkte zeep is de Chinese term voor koud verwerkte zeep. Koude verwerking is relatief ten opzichte van hete-smeltmethode die wordt gebruikt bij de industriële zeepproductie. Na het mengen van olie ennatriumhydroxideoplossing vindt verzepingsreactie plaats. Behalve denoodzaak om de vaste olie te verwarmen en in vloeistof op te lossen voordat deze wordt gemengd, is er geennoodzaak voor high-temperatuurverwarming tijdens het zeepmaakproces. Nadat de reactie is voltooid, wordt de zeepoplossing in de mal gegoten en opnatuurlijke wijze gedroogd. Na drie tot vijf weken kan het uit de mal worden gehaald en direct worden gebruikt. Omdat koude zeep tijdens het zeepmaakproces geen verwarming op hoge temperatuur vereist, kan het verlies vannatuurlijke vitamines en voedingsstoffen worden verminderd.

Hete zeep

Zeep die door middel van warme verwerking wordt gemaakt, wordt snel verzeept door intermitterende verwarming tijdens de verzepingsreactie tussen olie ennatriumhydroxide totdat deze een dikke toestand bereikt. Laat hetna het uit de vorm halen een week staan ​​om het water te laten verdampen, en het kan worden gebruikt.

Geregenereerde zeep

Geregenereerde zeep, ook wel gemalen zeep genoemd, is de herverwerking en optimalisatie van koude zeep. Maal de koude zeepna het uit de vorm halen in strengen, voeg additieven toe (zoals melk, bloementhee, enz.)Verwarm de zeepstrengen van vastnaar vloeibaar en laat ze vervolgens opnieuw stollen om gemalen zeep te verkrijgen. Maalzeep is zeer geschikt voor het maken van zeep waar in een later stadium andere voedingsstoffen aan worden toegevoegd. Omdat de later toegevoegde stoffen, zoals delicate oliën of andere voedende huidverzorgingsstoffen,niet zullen worden vernietigd door sterke alkaliën. Als uniet tevreden bent met het gestolde zeeplichaam, kunt u het opnieuw maken door het te malen en vervolgens te verwarmen.

Smelt en maak zeep opnieuw

Het is gemaakt van pure zeepbasis die op de markt is gekocht, verwarmd om het te smelten, pigment en essentie toegevoegd en gegoten. Het proces van smelten en herfabriceren is relatief eenvoudig en geschikt voor het aanleren van handgemaakte zeep. Transparante zeepbasis bevat echter chemicaliën die ervoor zorgen dat zeep herhaaldelijk smelt, en ook glycerol, een bijproduct van het productieproces van zeepbasis, is verwijderd. Daarom is zeep die wordt geproduceerd door smelten en herverwerking mindernatuurlijk.