fin
uutiset

Vinkkejä käsintehdyn saippuan valintaan

July 20th at 10:41am

Hyvän ja pahan erottaminen

Laadukas käsintehty puhtaasti luonnollisesti valmistetulla saippualla on kevyt maku, himmeä väri, heikko alkalisuus ja vähän ärsytystä. Jos tuoksu on hyvä ja väri kirkas, se ei ole enää puhdas luonnollinen käsisaippua, koska siihen lisätään ihmiskeholle haitallisia lisäaineita, kuten pigmenttiä, esanssia, maustetta jne. erittäin haitallista ihmisen iholle, joten sinun on parempi välttää sitä.

Eri öljyillä on erilaiset ominaisuudet, joten eri kaavoilla varustetun saippuan vetovaikutus on myös erilainen. Saippualla, jossa on paljon pehmeää öljyä, kuten oliiviöljyä, on parempi vetovaikutus.

Helposti lankavetoisessa saippuassa on vähemmän vaahtoa, hyvä kosteus, mutta heikko puhdistusteho, sopii keskikuivalle iholle; Päinvastoin, se ei ole helppo langallinen piirtää, ja runsaalla vaahdolla varustetulla saippualla on voimakas puhdistusteho, mikä sopii rasvaiselle akne-iholle.

Erittäin puhdasta glyserolia

Hyvän käsisaippuan avain on saippuapohjan glyseriinipitoisuus. Luonnollinen glyseriini on kosteuttava aine. Luonnollista glyseriiniä sisältävän käsisaippuan ansiosta iho on kuin kerros kosteuttavaa voidetta, joka tekee ihosta puhtaan mutta ei kuivan, kostean mutta ei rasvaisen. Joten läpinäkyvää saippuaa valmistettaessa on usein tarpeen lisätä glyseriiniä yhdessä. Yritä valita saippuapohjat, joilla on korkea glyserolipuhtaus.

Valitse kysynnän mukaan

Monet tytöt kiinnittävät huomiota lisäaineisiin, janäistä oudoista lisäaineista tulee tärkein syy, miksi he ostavat saippuaa. Ei sillä, että lisäaineet eivät olisi tärkeitä, mutta tärkeintä hyvälle saippualle on öljy, joka on perusta, ja kaikki vaikutukset riippuvat perusöljystä. Se on kuin ruoanlaitto, hyvät ainekset yhdistettynä korkeaan-laadukkaat mausteet voivat vapauttaa ruokien herkullisuuden täysin.