rom
știri

Sfaturi pentru alegerea săpunului de mână

July 20th at 10:41am

Distingerea dintre bine și rău

Săpunul manual de înaltă calitate, fabricat purnatural, are un gust ușor, o culoare plictisitoare, alcalinitate slabă și puțină iritare. Dacă aroma este bună și culoarea strălucitoare,nu mai este un săpun de mâini purnatural, deoarece la acesta se adaugă aditivi precum pigmentul, esența, condimentele etc., care suntnocivi pentru organismul uman, ceea ce este foarte dăunător pentru pielea umană, așa că ar fi bine să-l evitați.

Diferitele uleiuri au caracteristici diferite, astfel încât efectul de desen al săpunului cu diferite formule va fi, de asemenea, diferit. Săpunul cu o proporție mare de ulei moale, cum ar fi uleiul de măsline, va avea un efect de desenare mai bun.

Săpunul ușor de trefilat are mai puțină spumă, umiditate bună, dar putere de curățare slabă, potrivit pentru tenul mediu uscat; Dimpotrivă,nu este ușor de desenat, iar săpunul cu spumă bogată are o putere puternică de curățare, care este potrivit pentru tenul gras acneic.

Glicerol de înaltă puritate

Cheia unui săpun de mâini bun este conținutul de glicerină din baza de săpun. Glicerinanaturală este un umectant. Cu săpunul de mâini bogat în glicerinănaturală, pielea este ca un strat de loțiune hidratantă, făcând pielea curată, darnu uscată, umedă, darnu grasă. Deci, atunci când faceți săpun transparent, este adeseanecesar să adăugați glicerină împreună. Încercați să alegeți baze de săpun cu puritate ridicată a glicerolului.

Selectați în funcție de cerere

Multe fete acordă atenție aditivilor, iar acei aditivi ciudați devin principalul motiv pentru care cumpără săpun. Nu este că aditiviinu sunt importanți, dar cel mai important lucru pentru un săpun bun este uleiul, care este fundația, iar toate efectele depind de uleiul de bază. Este ca la gătit, ingrediente bune combinate cu mare-condimentele de calitate pot dezlănțui pe deplin deliciul preparatelor.