hu
hírek

A kézzel készített szappan előnyei

July 20th at 10:40am

A kézzel készített szappan természetes glicerint tartalmaz

A glicerin, másnéven glicerin, C3H8O3 molekulaképlettel, színtelen, szagtalan és édes viszkózus folyadék, amely elengedhetetlen hidratáló összetevő a bőrápolásban és a kozmetikumokban. Általában anagy szappangyártók sót adnak hozzá a gyártási folyamat során, hogy elválasszák a glicerint, a felesleges lúgot, anedvességet és a szappanalapot, így 100% tiszta szappan alap. A szappanalapot ezutánnagy gépek különféle formára préselik és eladják. Bár ez a fajta szappan azonnal használható, hiányzik belőle a kézzel készített szappan glicerin esszenciája. A kézzel készített szappan hozzáadott glicerinnel jó hidratáló hatású és kíméletes a bőrhöz.

Önállónyersanyagok

Csak egy ember ismeri legjobban a saját bőrtípusát. Ha a bőr kiszárad, feszes vagy kipirosodik az arctisztító vagy tusfürdő használata után, az azt jelzi, hogy a bőr tiltakozik, és ideje más termékekre váltani. Bőrtípusának megfelelően kiválaszthatja a megfelelő adalékanyagokat, hogy a legmegfelelőbb szappant készítse el magának.

A szappan szépségfunkciója

A kézzel készített szappannemcsak elképesztő tisztítóerővel rendelkezik, de egyáltalánnem károsítja a bőr stratum corneumát, mert a benne található glicerin a szennyeződések tisztítása közben védőréteget képezhet, ezzel elérve a bőrvédő hatást. Ha a bőr szarurétege elöregszik, aznemcsak a fontosnedvesség elvesztését okozza, hanem a bőr kiszáradásának és ráncainak egyik oka is lesz.

Fejleszd az ember jellemét

A kézzel készített szappankészítés folyamata is sok meglepetést és boldogságot hozhat -nézni, hogy az átlátszó és átlátszó olaj lúgoldat hatására lassan viszkózussá válik, méghozzá gazdag színváltozások kíséretében, a formába kerülés utáni várakozás és a formázás.